TERMENI ŞI CONDIŢII

Site-ul zdubi.ro este administrat de SC VIRTUAL WINDOWS SRL, CUI RO31174120, J40/1289/2013, capital social: 200 lei, cu sediul social în Str. Coralilor, nr. 69G, Sector 1, Bucureşti, denumită în continuare "Zdubi".

Zdubi furnizează servicii sub rezerva următorilor termeni, condiţii şi dispoziţii (numiţi în continuare "Termeni şi Condiţii"). Prin accesarea, vizualizarea, sau folosirea acestui site indicaţi faptul că aţi înţeles aceşti Termeni şi Condiţii şi îi acceptaţi ca echivalent juridic al unui contract scris şi semnat, oferindu-vă acordul asupra acestor Termeni şi Condiţii. Zdubi îşi rezervă dreptul de a modifica aceşti Termeni şi Condiţii în orice moment, cu efect imediat ca urmare a postării pe site-ul nostru.

 

1. GARANŢIA ZDUBI

La Zdubi, suntem dedicaţi să oferim servicii şi produse excepţionale. În cazul în care, pentru orice motiv, nu sunteţi complet mulţumit de produsele cumpărate sau de livrarea acestora, vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi.

 

Produse originale, de calitate! Alegem de fiecare dată produse de calitate şi cu design deosebit pentru rafturile lui Zubi!

Toate produsele disponibile pe www.zdubi.ro sunt produse achiziţionate sub licenţă şi marcă originale din ţări precum Germania, Franţa, Marea Britanie sau Statele Unite. Ne dorim ca produsele să aducă un confort sporit micuţilor admiratori ai lui Zdubi şi selectam în permanenţă cei mai buni furnizori.

 

Acest site este oferit sub forma sa actuală (aşa cum este disponibil la momentul accesării) fără nici un tip de garanţii explicite sau implicite, cu privire la funcţionare, informaţii, conţinut, materiale sau produse ce sunt incluse pe site. Zdubi nu va fi răspunzătoare pentru daune de orice fel, care decurg din utilizarea acestui site sau a produselor achiziţionate cu ajutorul site-ului, inclusiv, dar nu limitat la daune directe, indirecte, incidentale, punitive şi subsecvente.

 

2. PRODUSELE ŞI SERVICIILE OFERITE

Zdubi oferă spre vânzare articole de îmbrăcăminte si încălţăminte pentru copii. Descrierea fiecărui produs este disponibilă pe pagina produsului, incluzând informaţii referitoare la materiale, mărimi disponibile si eventuale accesorii. In cazul in care nu sunteţi sigur asupra mărimii pe care trebuie să o comandaţi, vă sfătuim sa ne contactaţi si vom măsura pentru dvs. exact acel produs pe care vi-l vom expedia.Acest serviciu este gratuit.

Fotografiile care însoţesc descrierea produsului reflectă fidel produsul final.

Preţurile produselor afişate pe site conţin toate taxele (TVA), iar taxele de livrare sunt evidentiate separate la plasarea comenzii. Toate preţurile afişate pe site pot fi modificate. Disponibilitatea produselor de pe site-ul nostru se poate schimba în orice moment, fără preaviz. Vă rugăm să reţineţi: culorile produselor pot suferi mici modificări în funcţie de monitor sau ecranul dispozitivului dvs.

Garanţia de conformitate produselor

Produsele disponibile la comercializare pe site-ul zdubi.ro beneficiază de garanţie în bază O.G. 21/1992, Legea 449/2003 şi O.G. 174/2008.

Toate bunurile comercializate de Zdubi beneficiază de condiţii de garanţie conforme cu legislaţia în vigoare şi cu politicile comerciale. Bunurile sunt noi şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

 

3. METODE DE COMANDĂ

Pentru a trimite o comandă pe site-ul Zdubi trebuie să aveţi minim 18 ani.

După alegerea produsului, in varianta de culoare si mărime dorite, adăugaţi produsul în coşul de cumpărături. Aici trebuie să vă autentificaţi în contul dvs (sau să înregistraţi un nou cont). Completaţi apoi adresa de facturare şi cea de livrare şi alegeţi o metodă de livrare si de plată. Puteţi adăuga comentarii privind comanda dvs, de care vom ţine cont la procesarea comenzii dvs.

 

Aici veţi regăsi toate detaliile comenzii: descrierea produsului/produselor, data livrării şi suma pe care o aveţi de achitat. După confirmarea comenzii veţi primi un email de confirmare a comenzii plasate ce va conţine toate detaliile acesteia. După verificarea acestor informaţii, în cazul în care există erori, clientul are obligaţia să notifice serviciul clienţi la adresa: clienti@zdubi.ro. Zdubi nu va fi făcută responsabilă pentru orice amânări, întârzieri sau greşeli de comunicare cauzate de erori ale clientului, omisiuni, defecţiuni tehnice, întârzieri de transmisie, fie că sunt sau nu rezultate ale unor forţe majore, distrugeri, furt sau acces neautorizat în bazele de date sau sistemele proprietate a companiei.

Modificări şi anulări de comenzi

Anularea comenzilor se poate face numai prin notificare scrisă şi trimisă la adresa clienti@zdubi.ro .  Permitem modificarea sau anularea comenzilor numai inainte de a fi fost confirmata expedierea.

Reclamaţii

La Zdubi, facem toate eforturile pentru a vă asigura că veţi primi servicii excelente. În cazul în care, în orice moment, aveţi probleme cu o comandă, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la clienti@zdubi.ro. Reclamaţiile trebuie să cuprindă numele şi datele de identificare ale clientului, datele de contact (număr de telefon, email şi numărul comenzii la care se referă reclamaţia) şi obiectul reclamaţiei – descriere şi fotografii, dacă este cazul.

 

4. LIVRAREA PRODUSELOR

Zdubi livrează oriunde în ţară prin serviciile de curierat standard ale FAN Courier sau Sameday Courier. Acest lucru presupune livrarea în 24 de ore de la preluarea coletului/ maxim 48 de ore în situaţii excepţionale. 

Livrarea comenzilor de peste 200 lei (TVA inclus) este gratuită, atât în Bucureşti, cât şi în ţară, cu excepţia eventualelor costuri legate de kilometri suplimentari sau livrare sambata.

Pentru comenzile mai mici de 200 de lei, taxa unică de livrare este de 18 lei,cu livrare in aria de acoperie a curierilor, de luni pana vineri.

Transportul gratuit se aplică doar pentru acele localităţi pentru care firma de curierat asigura livrarea directă. În cazul în care localitatea Dvs. nu se număra printre acestea, se adaugă o taxa unica de trasport extra-rețea de 30 de lei. 

5. METODE DE PLATĂ

Metodele de plată acceptate de Zdubi sunt:

  1. Plata Plata numerar (ramburs), la livrarea comenzii
  2. Transfer bancar (ordin de plată) – direct la sediul băncii unde deţineţi cont sau prin internet banking. În acest caz, comanda va fi considerată confirmată în momentul în care primim dovada plăţii prin email.

 

Datele necesare pentru efectuare plăţilor prin transfer bancar:

Titular cont SC VIRTUAL WINDOWS SRL

CUI: RO31174120

IBAN: RO71INGB0000999903419174

Bancă: ING BANK

 

Va rugăm să citiţi politicile noastre de confidenţialitate pentru mai multe informaţii.

Facturare

Toate comenzile plasate pe website vor fi livrate impreuna cu factura fiscala. De asemenea ne puteți solicita trimiterea facturii fiscale prin email.

 

6. POLITICA DE RETURNARE ŞI ÎNLOCUIRE A PRODUSELOR

Puteţi renunţa la produsele achiziţionate din magazinul online ZDUBI, în termen de 14 zile de la recepționarea lor, conform legislaţiei în vigoare, fără penalități și fără invocarea unui motiv. În acest caz trebuie să returnaţi produsul în termenul specificat, în ambalajul original, cu toate etichetele intacte şi fără urme de uzură/deteriorare/purtare, iar cheltuielile legate de returnarea produselor vor fi suportate de dumneavoastră. În caz contrar ne rezervăm dreptul de refuza returul.

Valoarea aferenta produselor returnate va fi rambursata în termen de maximum 7 zile de la receptionarea returului, cu reţinerea costurilor aferente returnării mărfii, dacă este cazul.
Cumpărătorul poate solicita returul produselor achiziţionate şi dacă produsele sunt neconforme cu specificaţiile de pe site, produsele s-au livrat eronat de către Vânzător sau mărimea produselor comandate nu este potrivită.

Situaţiile de retur sunt detaliate mai jos:


În anumite cazuri, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferenţa de preţ, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parţială corespunzătoare. Costurile de retur vor fi suportate de catre Cumparator şi transportul noii expeditii va fi suportat de Vânzător.

Dacă produsul comandat se dovedeşte a nu fi conform cu specificaţiile din oferta ZDUBI, Cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia în vederea înlocuirii lui sau a rambursării integrale a contravalorii.

În cazul livrării unui alt produs sau în altă cantitate, trebuie să semnalaţi incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.

Indiferent de situaţie, procedura de returnare a produselor presupune anunţarea Vânzătorului prin intermediul formularului de contact de pe site sau telefonic la numărul de relaţii clienţi (0744500015) sau via e-mail (clienti@zdubi.ro). Cumpărătorul nu va demara returnarea fizică a produsului înainte că Vânzătorul să proceseze solicitarea și să îi furnizeze detaliile necesare returului (adresa pentru recepția mărfii, etc).

 

 

7. ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Site-ul Zdubi poate fi accesat şi vizitat fără nici o restricţie şi fără a necesita înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont). Înregistrarea că utilizator va va oferi însă posibilitatea de a avea acces la detaliile şi situaţia comenzilor, primirea Newsletterului Zdubi, aflarea tuturor actualizărilor şi beneficiilor oferite de noi, oferte promoţionale exclusive pentru utilizatori. În cazul în care alegeţi să va înregistraţi pe site-ul nostru va daţi acordul asupra acestor Termeni şi Condiţii de utilizare şi asupra Politicii de Confidenţialitate. În timpul procesului de înregistrare a contului vi se va cere să selectaţi o parolă unică. Sunteţi deplin responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii acestei parolei şi pentru toate activităţile care au loc sub parolă. Prin autentificarea în contul dvs. declaraţi şi garantaţi că:

  1. sunteţi clientul care s-a înregistrat pe site;
  2. utilizaţi serviciile exclusiv în scopurile autorizate
  3. nu veţi selecta sau utiliza un nume de utilizator al unei altei persoane cu intenţia de a juca rolul acestei persoane;
  4. nu veţi selecta sau utiliza un nume de utilizator, pentru care o altă persoană are dreptul, în cazul în care nu aveţi autorizaţia acelei persoane de a folosi numele acesteia;
  5. nu sunteţi un concurent al Zdubi.ro, sau reprezentant al acestuia.

Va rugăm să ne înștiințați la clienti@zdubi.ro de orice utilizare potenţial neautorizată a contului dvs. sau suspiciune de încălcare a securităţii.

 

8. LIMITAREA RĂSPUNDERII

Sunteţi de acord ca (cu excepţia celor prevăzute în mod explicit în prezentul document) Zdubi, angajaţii, reprezentanţii şi furnizorii acesteia nu vor fi răspunzători faţă de dumneavoastră sau orice parte terţă pentru oricare dintre următoarele daune-interese legate de relaţia noastră comercială (inclusiv cu privire la produsele, serviciile noastre sau conţinutul site-ului), sau alte părţi terţe sau site-uri web: daune indirecte, exemplare, speciale, incidentale, punitive sau de consecinţă, sau daune pentru pierderi de profit, de venituri, de date sau de utilizare, suportate de dumneavoastră sau orice terţă parte, în cadrul unei acţiuni contractuale sau de prejudiciu, referitoare la produsele noastre sau de acces şi de utilizare a siteului noastru, sau a oricărui alt hiper-link al unui site terţ, chiar dacă am fost avizaţi sau înştiinţaţi de posibilitatea unor astfel de daune.

Fără a aduce atingere oricăror prevederi contrare, răspunderea noastră pentru orice daune rezultate din relaţia cu dvs. (inclusiv cu privire la produsele, serviciile noastre, sau conţinutul site-ului), sau site-uri terţe, în orice moment, va fi limitată la suma plătită catre Zdubi pentru tranzacţia ce dă naştere răspunderii, sau, în cazul în care nu există nici o tranzacţie plătită, cea mai mică dintre sumele plătite de către dumneavoastră către Zdubi în ultimele douăsprezece (12) luni.

 

9. NULITATE

Dacă orice prevedere a Termenilor şi Condiţiilor este considerată a fi invalidă, nulă sau neaplicabilă, celelalte prevederi vor continua totuşi în vigoare şi cu efecte depline, iar dispoziţia nulă, invalidă, sau neaplicabilă se va considera modificată astfel încât să fie valabilă şi executorie în limita maximă permisă de lege.

 

10. METODE DE CONTACTARE

Dacă aveţi orice comentarii sau întrebări, va rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi la: contact@zdubi.ro

 

12. DREPTURI DE AUTOR

Conţinutul grafic şi de text, designul, arhitectură şi asamblarea acestui site este proprietatea Zdubi.ro sau a furnizorilor săi de conţinut şi sunt protejate de legile drepturilor de autor din România. Utilizatorii pot folosi acest site ca o resursă de cumpărături, dar orice altă utilizare a site-ului, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afişarea conţinutului de pe acest site este strict interzisă. În plus, software-ul folosit pe acest site este proprietatea Zdubi sau a furnizorilor săi şi este protejat de software sub legile dreptului de autor din România.

Puteţi sesiza orice încălcare a dreptului de autor la adresa de email: contact@zdubi.ro

 

13. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informaţiile pe care le colectăm de la clienţi ne ajută să personalizăm şi să îmbunătăţim în permanentă experienţă dumneavoastră pe acest site. Datele cu caracter personal ale clienţilor şi/sau vizitatorilor vor fi colectate, prin mijloace manuale şi automatizate, doar în scopul emiterii facturilor de produse, livrării comenzilor plasate, colectării creanţelor legate de acestea precum şi rezolvării solicitărilor în legătură cu activitatea comercială. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, clienţii beneficiază de drept de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, clienţii au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îi privesc şi să solicite ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul trebuie să se adreseze în scris pe adresa de email clienti@zdubi.ro.

 

14. ÎNTREGUL ACORD

Aceşti Termeni şi Condiţii constituie întregul acord între dvs. şi Zdubi cu privire la utilizarea şi materiale disponibile prin intermediul site-ului şi înlocuiesc toate comunicările anterioare sau actuale şi înţelegerile între dvs. şi Zdubi cu privire la acest site. Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres în aceşti termeni şi condiţii sunt rezervate.

 

15. LEGEA APLICABILĂ

Prezentul contract este supus legii române. Orice litigii născute din interpretarea şi executarea acestui contract se vor soluţiona pe cale amiabilă, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale se va apela la instanţele judecătoreşti competente.

 

16. FEEDBACK

Toate comentariile, feedback-ul, informaţiile sau materialele dvs.("Feedback") cu privire la site-ul Zdubi sunt binevenite. Ne puteţi trimite Feedback prin e-mail, completarea pe site în spaţiile de review sau comentarii sau prin alte moduri. Va rugăm să reţineţi că feedback-ul trebuie să fie considerat non-confidential şi devine proprietatea Zdubi. Prin trimiterea de feedback ne atribuiţi, şi sunteţi de acord să ne atribuiţi, toate drepturile şi interesele în materie de drepturi de autor şi alte drepturi de proprietate intelectuală, în mod gratuit. Vom fi liberi să folosim feedback-ul fără restricţii.

 

Revizuit la data de: 03 iulie 2018