Povestea lui Zdubi

Zdubi este un erou care trăieşte printre eroi, un haios, pus mereu pe şotii care îi provoacă pe toţi prietenii săi. El ştie o mulţime de poveşti, ghicitori şi întâmplări din lumea celor mici, dar şi mai important, s-a împrietenit cu o mulţime dintre eroii copiilor noştri: cu simpaticii catelusi Paw Patrol, cu Minionii, cu Anna, Olaf şi Elsa din Frozen, cu neinfricatul Pompier Sam, cu Spiderman, Minnie şi Mickey Mouse, cu Sofia, cu Sully şi Mike de la Universitatea Monştrilor.

Zdubi a apărut din dorinţa de a aduce în viaţa copiilor noştri câte un erou în fiecare zi. Şi pentru că ştim cât de importantă este calitatea hăinuţelor piticilor noştri, Zdubi a făcut o selecţie din cele mai confortabile materiale şi de o foarte bună calitate, pentru a le oferi micuţilor atât confortul cât şi plăcerea de a le îmbrăca, iar mămicilor uşurinţă în a le întreţine pentru a fi mereu pregătite pentru o nouă zi de joacă şi distracţie.

Lui Zdubi îi plac foarte mult hăinuţele cu eroii săi preferaţi – sau “hăinuţe jucării”, cum îi place lui să le spună. Atunci când primeşte un astfel de cadou este foarte încântat. Atât el, cât şi mami! J Când vrei să faci un cadou de neuitat pentru un copil, întreabă-l pe Zdubi şi te va ajuta să faci cea mai inspirată alegere!

 

Vino şi tu să te împrieteneşti cu Zdubi, spune-i care este eroul favorit al copilului tău şi el va încerca să îţi aducă tot universul imaginaţiei lui cât mai rapid la tine!

Povestea lui Zdubi este povestea fiecărui copil care visează cu ochii deschişi către o lumea special creată de el.

Bine v-am găsit şi abia aştept să facem cunoştinţă pe www.zdubi.ro.

 

Cu drag,

Zdubi