Cum plăteşti

 

Dorim ca experienţa cumpărării on-line să fie pentru tine cât mai plăcută şi comodă.


Prin urmare vă punem la dispoziţie mai multe modalităţi de plată, lăsându-vă pe dumneavoastră să alegeţi ceea ce vi se potriveşte:


1. Plata numerar (ramburs), la livrarea comenzii;

2. Plată prin internet banking/ transfer bancar;

 

În cazul în care doriţi să plătiţi prin internet banking/ transfer bancar, vă punem la dispoziţie două conturi, pe care le veţi regăsi şi în factura proformă:

 

-      titularul contului SC Virtual Windows SRL, CUI RO31174120

-      cont ING ING Bank - RO71INGB0000999903419174 

 

Comanda va fi expediată imediat după încasarea plăţii.

Pentru a scurta timpul necesar procesării comenzii în acest caz, vă rugăm să ne trimiteţi o copie a ordinului de plată la adresa de e-mail clienti@zdubi.ro sau accesând formularul de contact (de adăugat hiperlink) în care puteţi ataşa şi fişierul conţinând dovada plăţii.

 

Vă mulţumim şi vă aşteptam cu drag!

 


Accepta si continua

COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.