Cum livrăm

 

Zdubi livrează oriunde în ţară prin serviciile de curierat standard ale FAN Courier sau Sameday Courier. Acest lucru presupune livrarea în 24 de ore de la preluarea coletului/ maxim 48 de ore în situaţii excepţionale, de luni pana vineri.

 La cererea dumneavoastră expresă, vă putem livra comanda şi prin intermediul serviciului Poştei Romane – de exemplu în situaţia în care localitatea Dvs înregistrează kilometri suplimentari în reţeaua Fan Courier.Ce trebuie să ştiţi despre livrare:

Livrarea comenzilor de peste 200 lei (TVA inclus) este gratuită, atât în Bucureşti, cât şi în ţară, cu excepţia eventualelor costuri legate de kilometri suplimentari sau livrare sambata.

- Pentru comenzile mai mici de 200 de lei, taxa de transport este de 16 lei, cu livrare in aria de acoperie a curierilor, de luni pana vineri;

- Taxa de transport pentru livrare sambata este de 24 de lei.

- Transportul gratuit se aplică doar pentru acele localităţi pentru care firma de curierat asigura livrarea directă. În cazul în care localitatea Dvs. nu se număra printre acestea, vă vom comunica în momentul generării AWB-ului care sunt costurile de transport pentru kilometri suplimentari taxaţi de către transportator. În această situaţie ne puteţi solicita în mod expres livrarea prin intermediul Poştei Romane.


Toate produsele noastre sunt în stoc, iar stocurile sunt afişate în magazin în timp real.

 

Spor la cumpărături!