Cum livrăm

 

În aceasta perioadă, Zdubi livrează oriunde în ţară, exclusiv prin serviciile de curierat standard ale FAN Courier sau Sameday Courier. Acest lucru presupune livrarea în 24 de ore de la preluarea coletului/ maxim 48 de ore în situaţii excepţionale, de luni pana vineri, in aria de acoperire standard a Fan Courier/ Sameday Courier. .

În situaţia în care localitatea Dvs înregistrează kilometri suplimentari în reţelele standard ale celor două firme de curierat, se adaugă taxa unica de transport extra-rețea de 30 de lei. Acest lucru vă va fi comunicat telefonic, iar expedierea comenzii se va face numai în urma acceptarii de către dvs. a acestui cost suplimentar de livrare extra-rețea.

Ce trebuie să ştiţi despre livrare:

Livrarea comenzilor de peste 200 lei (TVA inclus) este gratuită, atât în Bucureşti, cât şi în ţară, cu excepţia eventualelor costuri legate de kilometri suplimentari.

- Pentru comenzile mai mici de 200 de lei, taxa de transport este de 18 lei, cu livrare in aria de acoperie a curierilor, de luni pana vineri, în intervalul 9-17;

- Transportul gratuit se aplică doar pentru acele localităţi pentru care firmele de curierat asigura livrarea directă. În cazul în care localitatea Dvs. nu se număra printre acestea, se adaugă taxa unica de transport extra-rețea de 30 de lei.


Toate produsele noastre sunt în stoc, iar stocurile sunt afişate în magazin în timp real.

 

Spor la cumpărături!